Inloop- en ontmoetingscentrum Odense

ODENSEHUIS NIEUW INLOOP- EN ONTMOETINGSCENTRUM BIJ LICHTE DEMENTIE. Het Alzheimer Trefpunt Amsterdam-Zuidoost opent op 1 september het nieuwe seizoen met het thema: ‘Het Odensehuis’ … wat is dat?

alzheimertrefpuntZO_200Alzheimer Trefpunt Amsterdam-ZO is een informatieve ontmoetingsplaats voor zowel mensen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers als ook professionals en andere belangstellenden.
Kunt u er donderdag 1 september niet bij zijn? De bijeenkomsten vinden iedere 1e donderdag van de maand plaats in de Henriëttezaal van Evean Henriëtte Roland Holst, Kortvoort 100, 1104 NB Amsterdam. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en bent u van harte welkom.
Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Het Odensehuis
Het Odensehuis is een laagdrempelig inloop- en ontmoetingscentrum voor mensen met een lichte dementie en hun naasten. In dit centrum kunnen zij informatie krijgen en/of deelnemen aan activiteiten. In Amsterdam zijn inmiddels op diverse locaties Odensehuizen gevestigd, onder andere in Buurthuis Holendrecht waar, speciaal voor migranten een Odensehuis gevestigd is.
Naar verwachting zal er dit najaar in het Evean Henriëtte Roland Holst nog een Odensehuis haar deuren openen.

Margo Langedijk, programmamaker en Marijke Hendriks, kwartiermaker, leggen uit wat het Odensehuis nog meer kan betekenen. Zij worden daarbij ondersteund door een tweetal bezoekers die vertellen hoe zij het Odensehuis beleven.
Gedurende de avond is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen en het onderling uitwisselen van ervaringen.

Voor meer informatie kunt u via de receptie contact opnemen met Anusati Smitt van EHRH Telefoon 020 – 49 52 200 of email anusatismitt@evean.nl

Alzheimer Trefpunt Amsterdam-ZO is een activiteit van Cordaan Thuiszorg, Evean Henriëtte Roland Holst, MadiZO en vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *