Infobijeenkomst Gebiedsuitvoeringsplan Bijlmer Oost AFGELAST

Het stadsdeel laat op 16 augustus in een mail weten: ‘Helaas moeten wij de (onderstaande) bijeenkomst uitstellen omdat die op deze termijn niet haalbaar is gebleken. U krijgt bericht van ons zodra wij een nieuwe datum hebben gepland.’

Sinds de invoering van het gebiedsgericht werken en de gebiedscyclus werkt het stadsdeel aan verbeteringen in de buurten. Dat gebeurt aan de hand van de gebiedscyclus die uit 4 stappen bestaat: gebiedsanalyse, gebiedsagenda, gebiedsplan en gebiedsmonitor. Met de komst van het meerjarige Masterplan Zuidoost gaat dit veranderen. Bij het vaststellen van dit uitvoeringsplan blijft u als bewoner/ondernemer/organisatie een belangrijke schakel en uw input is van cruciaal belang. Daarom organiseert het stadsdeel een informatiebijeenkomst over het Gebiedsuitvoeringsplan Bijlmer Oost op 25 augustus 2021.

Op 27 januari j.l. heeft er een online bijeenkomst plaats gevonden waar diverse thema’s zijn besproken.

Mogelijk bent u afgelopen jaren ook betrokken geweest bij het tot stand komen van het gebiedsplan en/of de uitvoering van activiteiten voortvloeiend uit de focusopgaven. In veel gevallen werd de geleverde inbreng meegenomen en verwerkt in de gebiedsplannen. De gebiedsplannen worden vanaf 2022 vervangen door het Gebiedsuitvoeringsplan gerelateerd aan de volgende thema’s van het Masterplan: jeugd &onderwijs, veiligheid, wonen, werken & inkomen  en inclusie.

Noteert u alvast datum: 25 augustus en tijd: 19.00-20.30 (inloop 18.45 uur) in uw agenda! De uitnodiging, met programma en link naar de online bijeenkomst, volgen.

In de tussentijd vindt u meer informatie over het Masterplan, nieuws en activiteiten op de website Zoiszuidoost.

Bijlmer-Oost is een andere naam voor de EGK-buurt.

Heeft u vragen met betrekking tot uw buurt, dan kunt u altijd bij uw (nieuwe) gebiedsmakelaar terecht, dat is Kaj Dekker voor de Kbuurt: kaj.dekker@amsterdam.nl

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Aaron
Aaron
10 augustus 2021 15:44

In het kader van de (on)veiligheid en Wonen graag de verloedering (ook wel het nieuwe maaibeleid (..) genoemd) van de EGK-buurt op de agenda! Ook bij Kleiburg is het groen 1 groot oerwoud geworden… Het gras en onkruid staat 1,5 meter hoog en doordat er niets meer wordt onderhouden ontstaan er spontaan… Lees verder »