In gesprek met Dirk de Jager (stadsdeelbestuur)

De leden van het dagelijks bestuur van Zuidoost, Dirk de Jager, Tanja Jadnanansing en Jakob Wedemeijer willen als dagelijks bestuur doen wat het beste is voor Zuidoost. En om erachter te komen wat dat is, praten zij met bewoners en ondernemers. Om te luisteren naar de ideeën die u hebt om uw flat, straat, winkelcentrum of plein, parkje mooier en fijner te maken. Want wie weet beter dan u wat nodig is om Zuidoost een mooiere en fijnere woon- en werkplek te maken voor ons allemaal.

Hebt u een idee om uw buurt leefbaarder te maken? Wilt u vertellen wat goed gaat in uw buurt? Dat wil ik graag horen! Zo leer ik uw buurt beter kennen.

Wilt u met Dirk de Jager (EGK-buurt) in gesprek?
Dat kan op dinsdag 29 oktober van 17.30 tot 19 uur in buurthuis de Bonte Kraai, Kraaiennest 68. Elk gesprek duurt ongeveer 10 minuten. Als u langs wilt komen, wilt u zich dan vooraf aanmelden? Dat kan tot zondag 27 oktober via bestuursondersteuning.sdzo@amsterdam.nl. Zet uw telefoonnummer erbij en schrijf over welk onderwerp u het wilt hebben. Dan kan ik me goed voorbereiden.

In principe kunnen de bestuurders maximaal 9 gesprekken voeren per keer. Dat betekent dat er niet altijd voor alle belangstellenden tijd is. Als dat zo is, ontvangt u daarover zo snel mogelijk bericht. U kunt zich dan opnieuw voor de volgende gespreksronde melden. Er zijn geen wachtlijsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *