IJsvogels in m’n achtertuin

Ik (red.) had al vaker ijsvogels gezien in en rond het water van de Bijlmerweide.  Na de strenge winter van 2010/1011 echter niet meer. Tot anderhalve maand geleden. Er vloog een ijsvogel over de sloot die aan mijn tuin grenst. Mijn hart ging open. Foto’s heb ik er nooit van kunnen maken, daarvoor zal ik 29 januari naar de lezing van Martijn de Jonge moeten.

Natuurfotograaf Martijn de Jonge uit Amsterdam Zuidoost houdt op zondag 29 januari een lezing over ijsvogelmannen en andere zaken in de natuur in en rond Abcoude en Zuidoost.

De lezing vindt plaats in het Piet Mondriaangebouw in Abcoude (Broekzijdse laan 46). Vanaf 15.30 inloop met koffie en lezing met mooie foto’s tussen 16.00-17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *