Hoodstock Block-party onder de metrobaan

Het eerste festival van buiten strijkt neer. Op zaterdag 16 juni van 13 tot 23 uur is er een Hoodstock Blockparty onder de metrobaan bij Kraaiennest. Van een editie tussen de containerwoningen aan de Spaklerweg naar een editie in de Bijlmerbajes kunnen we nu het “Kraaiennestplein” in Amsterdam Zuidoost toevoegen aan ons oeuvre. Misschien wel de meest culturele broedplaats van Amsterdam krijgt ter ere van 50JaarBijlmer een Blockparty waar “de Bims” volop zal worden “gerepresent”.

De focus? 50 Jaar Bijlmer, daar is de jeugd die nu opgroeit de vrucht van. Wij laten zien waar 50 jaar cultureel mixen, mengen en vooruit kijken op uit is gekomen op het podium van Hoodstock. Naast optredens kan je graffitikunst en een kunstmarkt verwachten die is opgezet door Open Ateliers Zuidoost. Meer info op Facebook.

Artiesten op de line up: Yung Nnelg, Ray Fuego, Waxfiend, 4Shobangers, Soultrash (GPVNL), Ocho & IBS

Hart voor de Kbuurt heeft een batch ”special nice price” tickets weten te regelen voor buurt-bewoners. Hier een link voor buurtbewoners om tickets te bestellen voor discountprijzen (wees snel: rest is uitverkocht).

3 reacties op “Hoodstock Block-party onder de metrobaan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *