Het is Resto VanHarte gegund

Resto VanHarte kan één van de ‘Appeltjes van Oranje’ winnen. Geef je stem aan deze sociale organisatie die ook in Amsterdam Zuidoost actief is. Vanaf maandag 8 december 09.00 uur tot en met zondag 14 december 2014 kun je via  (regio Noord) je stem hier uitbrengen.
Krijgt Resto VanHarte een ‘Appeltje van Oranje’ dan wint zij niet alleen € 15.000 maar ook een bronzen Appeltje van Oranje gemaakt door Prinses Beatrix.

Het Oranje Fonds, waarvan de Koning en de Koningin het beschermpaar zijn, heeft Resto VanHarte voor de tweede ronde genomineerd. Iedereen kan stemmen op Resto VanHarte of een andere favoriet. Die stemmen bepalen 50% van de uitslag!

restovanharte_nov2013Resto VanHarte is het sociale restaurant voor iedereen, waar lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden – ook als werk/leertraject en met vrijwilligers – worden bereid, geserveerd en gegeten. Dé plek om andere mensen en (buurt)organisaties te leren kennen.
Schuif een keer aan bij Resto VanHarte: elke dinsdag in De Nachtegaal in Grubbehoeve, en je weet hoe waardevol het werk van deze organisatie is. Dus ook als je niet eenzaam bent kun je iets betekenen voor een ander die moeite heeft een sociaal leven op te bouwen. Meer weten over de Resto in Amsterdam ZO, “like” haar Facebookpagina  en blijf op de hoogte van de activiteiten.

Vergeet dus niet te stemmen als je ‘de Resto” een warm hart toedraagt!

 

De foto’s zijn van eind 2013 in de Nachtegaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *