Help Zuidoost TV met camera’s

KICKOFF CROWDFUNDING CAMERA’S. Op zaterdag 28 november van 12.00 tot 18.00 uur start Zuidoost TV de crowdfunding campagne “Camera’s voor Zuidoost TV”. Zuidoost TV wil € 3000,- ophalen om twee nieuwe camera’s en één montageset te kopen. Met deze camera’s kunnen bewoners van Amsterdam Zuidoost zelf laten zien wat er speelt in hun buurt.
Vanuit een leegstaande winkel is een livestream uitzending, kunnen bewoners vertellen wat ze (willen) doen voor de buurt, krijgen sociaal ondernemers de kans hun producten te promoten en is er een buurtbioscoop.
UITVOERING KICKOFF
In de winkel, Bijlmerplein 350, zullen een aantal activiteiten plaatsvinden: Opnamen “Achterwerk in de Zuidoost kast”, opnamen “Het spijt me buurman/vrouw”, een live gezond eten show, kunstactiviteiten en de vertoning van alle films die Zuidoost TV het afgelopen tijd gemaakt heeft. Binnen kunnen organisaties live hun programma/aanbod komen pitchen.
Buiten worden mensen gevraagd naar hun wensen voor 2016 voor Amsterdam Zuidoost. Binnen wordt geld ingezameld en kunnen mensen live storten via https://www.voorjebuurt.nl/zuidoosttv (online vanaf 28 november)
DOEL
Zuidoost TV is buurttelevisie gemaakt voor en door bewoners uit Amsterdam Zuidoost. Om meer bewoners de gelegenheid te geven om met camera’s de buurten in te trekken, willen we 2 extra camera’s aanschaffen en een montageset. De campagne is ook bedoeld om bewoners op de hoogte te stellen van de mogelijkheden die Zuidoost TV biedt om samen te werken aan een (nog) betere buurt en om ze uit te nodigen om zelf televisie te leren maken.
ZUIDOOST TV: Voor en door de buurt
Zuidoost TV bestaat uit een groep enthousiaste buurtbewoners van verschillende leeftijden en culturen die films maken over en vanuit Amsterdam Zuidoost. Deze films laten de mooie kanten van Amsterdam Zuidoost zien, omdat wij het fantastisch wonen vinden in Zuidoost. ZOTV schroomt echter niet om de niet zo mooie kanten van ons stadsdeel te laten zien, omdat juist deze films een bijdrage kunnen leveren aan een nog betere buurt. ZOTV zendt uit via YouTube, Facebook, Twitter en live-streaming.Zuidoost TV is een niet-gesubsidieerde sociale wijkonderneming. Onze producties worden bekostigd door betaalde opdrachten voor bedrijven, het stadsdeel, (welzijns- en bewoners-) organisaties en bewonersgroepen. De rest doet ZOTV vrijwillig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *