Halloween op de Bijlmerweide

KINDERBOERDERIJ DE BIJLMERWEIDE viert op zondag 30 oktober Halloween. Dus als je van spanning en van spelletjes houdt… kom dan met je (groot)ouders langs van 13.00 tot 16.00 uur. Deelnamekaarten voor de kinderactiviteiten kosten € 5. Om niet op te vallen tussen de griezels, kun je het beste verkleed komen.

HalloweenWat is er te doen?
Test eerst je vasthoudendheid bij het spookparcours en test je behendigheid bij de monsterrace.
Spookjes zijn snel, slim en wendbaar… kan jij voorkomen dat ze verdwijnen in kleine hoekjes en gaten? En pas op de ogen van deze griezel rollen alle kanten op, krijg jij ze terug op de juiste plaats… als je dat aan kan, kun je je reis vervolgen door het spinnenwebben en pompoenen.
Tijdens de griezeltocht door het park, vrijwillig of niet, moet je nog maar zien of je weer op de kinderboerderij beland. Na alle spanning en sensatie is er ook tijd om te ontspannen: drink een glaasje limonade en neem een heerlijke suikerspin.

Steun de boerderij
Als u nog oude mobiele telefoons, lege cartridges of buitenlandse munten heeft, lever deze dan bij de kinderboerderij. Daarmee steunt u de kinderboerderij en u draagt bij aan een beter milieu.

Kinderboerderij de Bijlmerweide ligt aan Provincialeweg 46a, 1103 SB te Amsterdam Zuidoost,
tel.nr 020-6951149.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *