Gratis juridisch spreekuur

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam geven gratis juridische adviezen aan inwoners van Amsterdam Zuidoost. Professionals zorgen voor de begeleiding. Dit gratis juridisch en maatschappelijk spreekuur start vanaf 18 september 2012 in BOOT (Gravestein 23) . De studenten beantwoorden vragen over uw werk, uw woning of over uw thuissituatie.

Juridisch spreekuur
Elke woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur houden studenten HBO-Recht en Sociaal Juridische Dienstverlening spreekuur. U kunt gewoon binnenlopen. Tijdens dit spreekuur wordt u niet alleen geholpen met vragen over uw werk en uw woning, maar ook over spullen die u gekocht heeft of een conflict dat u heeft met de overheid.

Algemeen maatschappelijk spreekuur
Elke maandag en dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur houden studenten Maatschappelijk Werk en Dienstverlening spreekuur. Ze beantwoorden vragen en geven begeleiding. Bijvoorbeeld op vragen die u heeft over uw thuissituatie, persoonlijke ontwikkeling, financiële situatie, wonen of uw werk. Als u niet langs kunt komen tijdens de spreekuren, maak dan telefonisch een afspraak voor een andere dag.

Mail of ga een keer langs
Met uw vragen draagt u bij aan de ontwikkeling en werkervaring van de studenten. Mail of loop een keer binnen als u hulp nodig heeft.
BOOT is gevestigd in Gravestein 23 en geopend op maandag t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur. BOOT is ook bereikbaar per mail  of via hun website.

http://www.boot-hva.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *