Gezellige drukte op Burendag Kantershof

Even bijpraten met je buren, nieuwe wijkgenoten leren kennen, ideeën droppen in de gieter voor toekomstige leuke dingen in Kantershof en verbetertips neerleggen bij Ontwikkel-je-buurt (kijk eens op https://1104enzo.nl).  Het kon allemaal afgelopen zaterdag 22 september dankzij de faciliteiten van basisschool Samenspel onder het genot van heerlijke hapjes, gemaakt door lokale topkoks: van Surinaams en Antilliaans tot Braziliaans, Turks en Nederlands (als spinazietaart dat is).

Pas tegen het einde begon het flink te regenen en bood de tent uitkomst. Diverse buren stelden zich aan het publiek voor, zoals Antoine Heideveld, voorzitter van de bewonersvereniging in Geerdinkhof, Ricardo Burnet van Aan de knoppen in Koornhorst (waar je je computervaardigheden kunt verbeteren en digitale bijstand kunt vragen),  Rob Alberts, die een composthoop wil beginnen in de wijk (zie een eerder bericht op deze site) en de onvermoeibare Madame Jeannette van bewonerscommissie Koornhorst (die ook voor heerlijk eten had gezorgd). Wist u dat je elke dinsdag kunt lunchen in Koornhorst? Schuif eens aan!

Kijk hier voor een video-impressie van de lunch van Pieter Glas, die ook de spelbegeleider was van de oud-Hollandse spellen. De foto’s zijn ook van hem, waarvoor dank!

[nggallery id=199]

Eén reactie op “Gezellige drukte op Burendag Kantershof”

  1. Het was erg gezellig en informatief, van mij mag dat elk jaar georganiseerd worden. Bedankt voor het organiseren en de lekkere hapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *