Gezamenlijke kerken in actie tegen de verspreiding van Covid-19

Op 24 oktober organiseren de gezamenlijke kerken van de Pentecostal Council of Churches Amsterdam een campagne om inwoners van stadsdeel Zuidoost op te roepen zich aan de RIVM-regels te houden. In dertig auto’s rijden ze door Zuidoost met vlaggen met deze boodschap in verschillende talen. Op strategische plaatsen stoppen ze 10 minuten om flyers uit te delen met dezelfde boodschap.

De PCC is een vereniging van veertig kerken die zich al jarenlang inzet voor de gezondheid van de inwoners van Amsterdam Zuidoost, onder de naam Your Health is Your Wealth.

Zij maken ons zorgen over de hoge aantallen besmettingen met corona in Zuidoost. Als kerken willen ze onze verantwoordelijkheid nemen en hun uiterste best doen om de mensen op te roepen zich aan de RIVM-regels te houden.

Route: Kraaiennest, Karspeldreef, Foppingadreef, Bijlmerdreef, via Stadsdeel, Bijlmerdreef, Ganzenhoef, via de markt, s113, richting Gein, via Gaasperplas, Langbroekdreef, s112, Gein, Holendrecht, Karspeldreef, eindpunt Kraaiennest

Wanneer: zaterdag 24 oktober 15:00-18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *