Gepensioneerde Professionals gezocht

Venzo is op zoek naar gepensioneerde Professionals die hun kennis en ervaring willen inzetten voor anderen. Bent u zo iemand, meld u dan nu aan voor de Netwerkmeeting voor Gepensioneerde Professionals in Zuidoost op 2 oktober in NoLimit.

Vele professionals gaan met pensioen of zijn dat reeds. Hun schat aan kennis en ervaring kunnen zij overdragen aan jongere generaties of inzetten als adviseur bij projecten en organisaties als vrijwilliger. Ook veel (zelf)organisaties en burgers in Amsterdam Zuidoost die zich op allerlei manieren inzetten voor het welzijn in Zuidoost staan open voor advies en/of ondersteuning van gekwalificeerde gepensioneerde professionals.

Venzo verbindtBij aanmelding voor het Netwerk Gepensioneerde Professionals Zuidoost (NGPZ) worden in een individueel kennismakingsgesprek projecten gezocht die aansluiten bij de voorwaarden, voorkeur en professionele achtergrond. van betrokkene. Maatwerk dus, waardoor het vrijwilligerswerk betekenisvol wordt.

Tijdens de Netwerkmeeting wordt uitgelegd hoe u uw professionaliteit in kunt zetten als vrijwilliger. U ontmoet actieve gepensioneerde professionals, organisaties en initiatiefnemers van allerlei maatschappelijke en soms internationale projecten.

Wanneer en waar?
Inloop vanaf 15.30 uur.
Start programma 16.00 – 18.00 uur
Plaats van handeling Cultural Businesscentre No Limit,
Geldershoofd 80, Amsterdam Zuidoost

Aanmelden via mail bij Sanne van Osnabrugge 
Voor meer Informatie belt u 020 760 11 70.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *