Garage Kralenbeek gesloopt

De werkzaamheden voor de sloop van garage Kralenbeek zijn gestart. De planning van de sloop en de bereikbaarheid van de omgeving gedurende de sloopperiode op een rijtje gezet.

Werkzaamheden en planning
De voorbereidende werkzaamheden van de sloop zijn al van start gegaan. Als de mogelijk noodzakelijke asbestsanering is afgerond, gaat de aannemer van start met de daadwerkelijke sloop. Na de zomer moet het werk afgerond zijn en wordt het terrein geëgaliseerd en met gras ingezaaid.

Wat betekent de sloop voor omwonenden van garage Kralenbeek?

Geluidsoverlast
De sloop gebeurt met een knijper om de geluidsoverlast te beperken. Het sloopafval wordt nat gesproeid om verspreiding van stof tegen te gaan. De sloop vindt op werkdagen plaats tussen 7.00 en 16.00 uur.

kralenbeekgarage_sloop450Tijdelijke maatregelen
Het werkterrein (rode gebied op de kaart) is met bouwhekken afgezet. De ingang van het bouwterrein ligt aan de ventweg langs de Karspeldreef.
Voetgangers kunnen rondom dat gebied lopen (gele pijlen op de kaart).

Waar is de kerk gebleven?
De kerk die tot voor kort in garage Kralenbeek gehuisvest was, The Redemption Faith Ministries, is inmiddels verhuisd naar Hofgeest 140.

Neem voor meldingen over de openbare ruimte tijdens werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur contact op met het met het algemene informatienummer van Gemeente Amsterdam: telefoon: 14 020. Een melding via de website van de gemeente Amsterdam kan ook.

Voor overige vragen heeft, kunt u per mail contact opnemen met Frank Speerstra, assistent projectmanager voor de K-buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *