Garage Klieverink afgebroken

Om het gebouw zijn hekken gezet: de sloop van parkeergarage Klieverink is begonnen en zal tegen augustus 2014 klaar zijn. Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zuidoost heeft op 10 december 2013 besloten om deze garage te slopen. Hieronder het besluit (waar geen bezwaar tegen mogelijk was/is):

Besluit nr. DB101213 CV/WB/673 onderwerp Gunning en opdrachtverstrekking werkzaamheden t.b.v. Sloop en Bouwrijp maken van parkeergarage Klieverink, conform bestek ZO/RE 0081 besluit het dagelijks bestuur : 1) stemt in met de opdrachtverstrekking aan de firma Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. te Zwanenburg voor de uitvoering van het slopen van parkeergarage Klieverink, conform bestek ZO/RE 0081 voor een bedrag van € 118.000, – excl. BTW.

In de plaats van de garage komt…gras! De hele K-buurt wordt langzaam een savanne: in plaats van het gesloopte winkelcentrum Kraaiennest, het terrein van Karspelhof II en nu dan de garage Klieverink.

[singlepic id=814 w=320 h=240 float=] [singlepic id=813 w=320 h=240 float=]

Eén reactie op “Garage Klieverink afgebroken”

  1. Goede beslissing, de garage past niet bij het straatbeeld van het vernieuwde K-buurt. Hetzelfde zouden ze ook moeten doen met de garage bij Kouwenoord. Al die kolossale lelijke garages mogen wel gesloopt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *