Frankemaheerd wordt ZOMIXED

Het voormalig hoofdkantoor van Hema en Bijenkorf heet nu: ZOMIXED. Rochdale heeft de bestemming van het gebouw veranderd om het om te vormen tot een multifunctionele plaats om te leven en te werken/ondernemen.

Tijdens de Open Dag Lege Kantoren presenteerde Rochdale die nieuwe aanpak om de nog leegstaande ruimtes van kantorencomplex Frankemaheerd te verhuren. Bouwkundige aanpassingen, een facelift van de algemene ruimtes en het aantrekken van strategische huurders moeten dat bewerkstelligen. De huurders die zich op de geveldoeken presenteren spelen een centrale rol voor de nieuwe uitstraling. Zij zijn ambassadeurs van het project.

(ZO)Mixed is het gebouw inderdaad. Je vindt er o.a. een dansschool, een modebedrijf, een hostel voor vrouwen, een bibliotheek, expositieruimte, een radiostation en scholen. Naast het aanbieden van kantoorruimte voor zelfstandige professionals worden op korte termijn studentenwoningen gerealiseerd. Door die mix van wonen, leven en  ondernemen is het gebouw straks 24/7 in beweging.

Meer weten over deze multifunctionele plaats? Bekijk de website van ZOMIXED.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *