Emile Jaensch burgemeester Oegstgeest

Lid van de bestuurscommissie van Zuidoost Emile Jaensch wordt volgend jaar burgemeester van Oegstgeest. Dit maakte hij zelf op zijn Facebookpagina bekend: ‘Vanavond ben ik door de gemeenteraad van Oegstgeest voorgedragen als burgemeester. Ik ben vereerd met deze voordracht. Oegstgeest is een aantrekkelijke gemeente met betrokken bewoners. Er ligt een opgave om de gemeentelijke samenwerking in de regio vorm te geven. Ik vind het een prachtige uitdaging om hier als burgemeester aan de slag te gaan.

Jaensch_blijlmer300De afgelopen 8 jaar heb ik gedreven en met plezier gewerkt met en voor onze bewoners en organisaties aan de opgaven voor ons stadsdeel. Na benoeming door de Koning is mijn beëdiging in Oegstgeest voorzien in februari 2016. Tot die tijd zal ik mij met volle energie inzetten voor de belangen van Amsterdam Zuidoost.’

De redactie van www.kantershofenzo.nl zal Emile Jaensch zeer missen. Door zijn open bestuurdersstijl, zijn benaderbaarheid en zijn niet aflatende stroom berichten op Facebook, blog en twitter over wat hij allemaal deed als bestuurder en over zijn leven als bewoner van Zuidoost zijn een voorbeeld voor andere bestuurders en politici. Het ga hem goed in Oegstgeest!

Eén reactie op “Emile Jaensch burgemeester Oegstgeest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *