Eindelijk: fietspaden rond tunnel gaan open

Op vrijdag 30 juli, aan het eind van de middag, gaan maar liefst drie nieuwe fietspaden open: het Nellesteinpad, het Geerdinkhofpad en het fietspad over de brug over de Gaasp. Ook de fietspaden op de Gaasperdammertunnel gaan open! Het fietspad langs de Kromwijkdreef gaat pas open als het aansluitende fietspad, aan de noordkant van de Gaasperdammertunnel, ook klaar is. Bij het Geerdinkhofpad en de Loosdrechtdreef worden eind augustus de voetpaden nog afgemaakt. Lees er meer over op de website van Rijkswaterstaat.

6 augustus Reigersbospad open
Het laatste fietspad op het dak van de tunnel, het Reigersbospad, en de prachtige parkbrug van 125 meter, gaan op vrijdag 6 augustus aan het eind van de middag open. Daarmee komt een eind aan een periode van langdurige afsluitingen en omleidingen voor automobilisten, fietsers en voetgangers.

Fietspaden op de tunnel
De fietspaden op het tunneldak zijn vanaf volgende week allemaal open. De wandelpaden van het park blijven voorlopig nog dicht. Dat is niet voor niks, achter de hekken is Rijkswaterstaat nog bezig met grondwerk en het opruimen van de bouwterreinen. Dat betekent dat het niet veilig is om zomaar het bouwterrein op te lopen. Graag nog even geduld en gebruik alleen de opengestelde paden.
Foto: Tijmen Stam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *