EHBO-er en horecavergunning?

De vergunning voor het 40jaar Kantershof-feest kan niet zonder EHBO-er en voor het schenken van een biertje en een wijntje wordt iemand gezocht met horecavergunning.

Ehbo zw alc

Wie wil zondagmiddag 28 augustus 2014 die bijdrage leveren om het feest een succes te laten zijn. Uiterlijk a.s. woensdag moet de vergunningsaanvraag ingediend worden.

Ben of ken je iemand iemand die of: gecertificeerd/gediplomeerd EHBOer is, of iemand met een horecavergunning voor zwak alcoholische dranken en een vergunning voor sociale hygiene; laat het zo snel mogelijk weten.

Contactpersonen zijn Wim Emmelkamp )020 699 72 51 of Marion Schruyer (06 555 622 01)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lies
8 juli 2014 22:58

Bent u ooit.in kantershof geele buurt bij de garage geweest daar barst het van buiten spelende kinderen8/14 jaar ik zou graag willen dat uu wat leuks voor deze kinderen doet een activiteit want deze tijd vervelen hun zich elkedag voetbal of blikje trap kom is een keertje langs en btw… Lees verder »

Redactie
Redactie
Antwoord aan  lies
11 juli 2014 20:50

Op 24 augustus (40 jaar Kantershof) wordt er ook voor kinderen het nodige georganiseerd. De redactie en de bewonersbelangenvereniging zijn geen organisatoren voor wekelijkse kinder – en jeugdactiviteiten. In de Kbuurt (K-zone sports) en andere delen van de Bijlmer worden in de vakantieperiode wel activiteiten (gratis of voor een klein… Lees verder »

Bea Duinmeijer
Bea Duinmeijer
Antwoord aan  lies
22 juli 2014 20:16

Wat is er mis met buiten spelende kinderen? Het is toch fijn als kinderen zich met elkaar buiten vermaken. Daar hoeft toch niet steeds iets voor georganiseerd te worden.