Dag van 1000 Culturen

De 6de editie van de Dag van 1000 Culturen vindt  zaterdag 8 september plaats in Amsterdam Zuidoost. Deze traditionele opening van het cultuur- en sportseizoen van Amsterdam Zuidoost speelt zich af op en rond het Anton de Komplein.

De 5 O’Clock Class, Circus Elleboog, Jeugdtheaterschool Zuidoost, Krater Theater, Bijlmer Style, Breathing Bijlmer, Eternity Percussion, Imagine IC, Muziekcentrum Zuidoost, Open Ateliers, Saraswati Art en ZO! cultuur presenteren zich die dag op grootse wijze aan het publiek.

In 2011 trok deze ‘Uitmarkt van Zuidoost’ rond de 4000 bezoekers. Bewoners van Zuidoost en bezoekers van daarbuiten kunnen de hele dag door genieten van gratis voorstellingen en (sport)workshops.

Voor kinderen, van klein tot groot, is ook van alles te doen. Op het Anton de Komplein is een kramenmarkt, een uitgebreid sportplein met sportdemonstraties en -workshops en een groot podium met verrassende showcases en concerten. Daarnaast presenteren het Bijlmer Parktheater en het Centrum Beeldende Kunst Zuidoost hun nieuwe aanbod voor het komende seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *