Dader/s woninginbraken gezocht

De politie zoekt de dader/s van een aantal woninginbraken in Kantershof en Geerdinkhof. Hieronder het via Burgernet verspreide bericht:

Getuigen gezocht:

De politie onderzoekt een aantal woninginbraken in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraken.

De inbraken zijn gepleegd in de Geerdinkhofbuurt en de Kantershofbuurt tussen donderdag 8 augustus en woensdag 14 augustus in de vroege ochtenduren tussen 04:00 en 06:30 uur. In enkele gevallen is de dader gezien. Het signalement van deze dader is als volgt:

negroide man

donkerbruine huidskleur

40-50 jaar

1.60 -1.70m

donkere kleding

Heeft u of één van uw huisgenoten rond het tijdstip van de woninginbraken personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, (brom)fietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit iets te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan contact op met de politie via de “Reageren”-knop onderaan. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet,

Politiebureau Ganzenhoef

Telefoon: 0900-8844

Meer informatie? Meld Misdaad Anoniem

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Christiènne
Christiènne
18 augustus 2013 12:44

Voordeur altijd op slot! Veel bewoners weten niet dat je met een simpele handeling en de hulp van een schroevendraaier de voordeur kan openen als deze niet op slot is gedraaid. De inbreker die nu wordt gezocht weet dat wel en schroomt er niet voor om in te breken terwijl… Lees verder »