Dader/s woninginbraken gezocht

De politie zoekt de dader/s van een aantal woninginbraken in Kantershof en Geerdinkhof. Hieronder het via Burgernet verspreide bericht:

Getuigen gezocht:

De politie onderzoekt een aantal woninginbraken in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraken.

De inbraken zijn gepleegd in de Geerdinkhofbuurt en de Kantershofbuurt tussen donderdag 8 augustus en woensdag 14 augustus in de vroege ochtenduren tussen 04:00 en 06:30 uur. In enkele gevallen is de dader gezien. Het signalement van deze dader is als volgt:

negroide man

donkerbruine huidskleur

40-50 jaar

1.60 -1.70m

donkere kleding

Heeft u of één van uw huisgenoten rond het tijdstip van de woninginbraken personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, (brom)fietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit iets te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan contact op met de politie via de “Reageren”-knop onderaan. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet,

Politiebureau Ganzenhoef

Telefoon: 0900-8844

Meer informatie? Meld Misdaad Anoniem

 

 

Eén reactie op “Dader/s woninginbraken gezocht”

  1. Voordeur altijd op slot!
    Veel bewoners weten niet dat je met een simpele handeling en de hulp van een schroevendraaier de voordeur kan openen als deze niet op slot is gedraaid. De inbreker die nu wordt gezocht weet dat wel en schroomt er niet voor om in te breken terwijl je boven ligt te slapen. Vorige week heeft hij dit gedaan bij een huis in Kelbergen waarbij de man bijna door de bewoner, die wakker werd net als zijn vrouw, is gepakt. Hij heeft helaas zijn achtervolging moeten staken uit veiligheid. Zijn laptop is hij echter kwijt.
    In 2009 is er mijn straat zeven! keer op deze wijze ingebroken. In een nacht zelfs in twee huizen. Alle buren hadden hun deuren ‘s nachts niet op slot.
    Daarom: draai altijd de deur op slot, ook als je ‘s nachts thuis bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *