Creatieve jongerenworkshops

Van maandag 25 juli tot en met dinsdag 23 augustus 2016 worden er workshops georganiseerd in de H-Buurt voor jongeren van 10 t/m 23 jaar die thuisblijven tijdens de zomervakantie. Het doel is dat de jongeren tijdens de zomervakantie wekelijks workshops volgen en zo een positieve herinnering overhouden aan de zomervakantie. De workshops zijn een effectieve manier om de jongeren hun talenten te laten ontplooien en nieuwe ervaringen te laten opdoen.

Workshops De verschillende workshops zijn: dans, fotografie en muziek. De workshops worden gegeven door ervaren mensen uit het vak. Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben wij de workshop kunst, met elke week op dinsdag activiteiten.

Eigen videoclip Een geliefd onderdeel van de workshop muziek is het maken van een videoclip. Voor veel deelnemers is het een droom om ooit een eigen videoclip te hebben. Van alle muziekopnamen die tijdens de workshops gemaakt worden, kiezen wij het beste lied uit. Daarbij maken we samen met de jonge artiest een professionele videoclip.

Eindpresentatie Bijlmer Parktheater Als afsluiting wordt het resultaat van de workshops gepresenteerd in het Bijlmer Parktheater. De eindpresentatie bestaat uit twee onderdelen; een foto-expositie en muziekoptredens van de workshops en bekende artiesten.

Kosten + Aanmelding De workshops zijn gratis. Aanmelden kan via de mail. Stuur een email naar info@soulrebelmovement.com met de volgende gegevens: naam, leeftijd, telefoonnummer en soort workshop. Na inschrijving krijgt uw kind een rooster via de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *