Concept Blueprint Governance MasterplanZO

Bericht van de opstellers:

Beste bewoner, community partner,

Met veel genoegen doen wij je de concept blueprint ( Link )voor de rol van bewoners in de governance van Masterplan Zuidoost toekomen en danken iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.
Deze is tot stand gekomen met bijdragen van de community tijdens de bijeenkomsten op 11 juli, 7 augustus en 10 oktober 2023. Met het advies dat jullie  over deze blueprint kunnen geven tijdens de community bijeenkomst op 1 november 2023 wordt de blueprint definitief gemaakt en daarna officieel aangeboden aan de Alliantie van Masterplan Zuidoost.
Als je je nog niet hebt aangemeld voor de bijeenkomst op 1 november 2023 van 18.30 – 21.30 uur in NoLIMIT kan dit alsnog via deze link. We zitten bijna vol. Aanmelden kan tot 30 oktober.
Graag tot 1 november.
Hartelijke groet,
Stephany Biezen, Waltoo Dors en Dionne Abdoelhafiezkhan
Namens initiatiefgroep Masterplan Zuidoost Community
+++++++++++++++++++++++++++++++++

De pagina / categorie  ”Masterplan ontwikkelingen” op de website www.1104enzo.nl wordt  als dienstverlening aan de community van Zuidoost aangeboden. Het is niet dat we met de organisatie van deze ontwikkelingen bezig houden, eerbied voor wie dat wel doen. Als redactie willen we gewoon graag iedereen zo veel mogelijk gelijkmatig en gelijkwaardig van informatie kunnen voorzien.

Meer lezen over de ontwikkelingen van Masterplan Zuidoost van de afgelopen periode? kijk dan op https://1104enzo.nl/category/actueel/masterplan-zuidoost-ontwikkelingen/

Meepraten over ontwikkelingen? Er is een appgroep, lid worden kan via de link www.bit.ly/praatmeeovermasterplanzuidoost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *