Computerlessen voor beginners

Stichting Aan de Knoppen start weer met beginnerscursussen. Basiscursus Internet en E-mail. Computer en Internet Vervolg. Internetbankieren, Word voor Sollicitaties, Online Solliciteren en Digitale Fotografie. Inschrijven kan vanaf 22 april op de website van de stichting (zie onder).

computerles300De computerlessen zijn toegankelijk en begrijpelijk. Door de vrijwilligers en financiële steun zijn de kosten (zeer) laag. De vrijwilligers zijn oud-cursisten die nu als (assistent-)docent de cursisten wegwijs maken op de computer en het internet.  De lessen worden gegeven in drie buurthuizen: Anansi (Daalwijkdreef 11), Gein (Wisseloord 83) en Holendrecht (Holendrechtplein 30). Alle data en kosten (PDF)

Aan de Knoppen: ‘Er zijn nog steeds veel mensen die nog geen gebruik maken van internet, omdat ze thuis of op hun werk nog nooit met computers in aanraking zijn gekomen. Aan de Knoppen biedt computercursussen aan die gericht zijn op die beginners vanuit de visie dat ook zij “zelfstandig kunnen blijven in een maatschappij die steeds vaker online is’.

www.aandeknoppen.org • 06 12848237 • info@aandeknoppen.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *