Buurman Peter van Assen

Vanwege de gunstige ligging en de multiculturele, kindvriendelijke omgeving is Peter van Assen (50) ruim negen jaar geleden in Kantershof neergestreken. Daarvoor woonde hij met zijn gezin elders in de stad. En het bevalt hem goed hier, alleen al vanwege het uitzicht op groen en water vanuit zijn huis.

Peter werkt vanuit huis en heeft een bedrijf in de vastgoedsector: bemiddeling bij de verhuur van koopwoningen in Amsterdam. Dus als u uw woning in de wijk wilt verhuren kunt u bij hem terecht. Daarnaast is hij als intermediair betrokken bij het bedrijf All in Bouwservice van vier broers in Kantershof die oorspronkelijk uit Kroatië komen. Voor dit aannemersbedrijf onderhoudt hij klantrelaties en maakt onder meer offertes.

Peter is een gezellige prater die van veel markten thuis is. Samen met zijn Surinaamse vrouw Laetitia heeft hij drie prachtige dochters van 21, 10 en 5 jaar oud. Dat de twee jongsten veilig in de buurt kunnen spelen doet hem deugd. Toen hij hier kwam wonen heeft hij een opbouw op het huis laten zetten, want met vijf gezinsleden was die extra ruimte wel nodig. En elk hoekje van het huis wordt gebruikt!

Zelf heeft Peter boven in het huis zijn eigen ruimte, die hij gebruikt als kantoor, maar ook om muziek te luisteren, te studeren en gitaar te spelen. Studeren? Een paar jaar geleden is hij begonnen aan een hbo-opleiding aardrijkskunde, om leraar te worden. De studie was leuk, vond hij, maar na zijn stage op een middelbare school in de stad besloot hij toch die droom te laten varen.

In zijn werkzame leven heeft Peter brede ervaring opgedaan. Opgeleid aan de zeevaartschool was hij stuurman op de grote vaart. Na dit vaaravontuur ging hij vliegen, althans op Schiphol werken in diverse functies. Dat deed hij twintig jaar lang. Vervolgens werkte hij als projectverhuizer en als logistiek deskundige bij de RAI. Vanwege de economische crisis verloor hij zijn baan en begon hij voor zichzelf.

(zie de advertentie elders op de site)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maartje
maartje
27 december 2013 19:11

Beste peter,

mag ik vragen welk bedrijf de opbouw van jouw huis op kantershof heeft gedaan?
Ik ben ook geinteresseerd namelijk.

Groetjes Maartje

matthijs
matthijs
19 februari 2014 21:34

de meeste dak opbouwen zijn door een aannemer gemaakt die ook op het kantershof woont , ik ben alleen zijn naam kwijt