Bijzondere Resto vanHartes

In het kader van de Week tegen de Eenzaamheid (vanaf 26 september) is er op woensdag 2 oktober in De Bonte Kraai een speciaal diner, georganiseerd door Resto VanHarte.

Nodig iemand uit en schuif aan! Doe mee met de Langste Eettafel in de Week tegen Eenzaamheid.  Met 25.000 gasten door heel het land, digitaal met elkaar verbonden via www.samentegeneenzaamheid.nl.

Iedereen is van harte welkom, wel graag vooraf reserveren via de website: www.restovanharte.nl/.

Kleiburg / De Flat
Op zaterdag 19 oktober is er een open dag in Kleiburg DeFlat en aansluitend wordt hier een Resto VanHarte-diner georganiseerd.  Ontmoet de nieuwe bewoners en hun visie op deze plek. Samen eten is een gemakkelijke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom. Je kunt je aanmelden voor dit evenement als je geinteresseerd bent in dit diner. Per 1 oktober kun je een plek reserveren via de site van Resto VanHarte. Kosten voor het driegangenmenu: 6 euro.  Zie ook: www.restovanharte.nl

De Nachtegaal
Op woensdag 16 oktober in De Nachtegaal een speciale avond met opera, ABN AMRO en het Zid Theater. De ABN AMRO-medewerkers assisteren in de keuken en de bediening. Het Zid Theater verzorgt een prachtig programma vol dans, poëzie en theater. De opera aan tafel, met medewerking van regisseur Hans Nieuwenhuis is de kers op het gebak van deze bijzondere Resto VanHarte-avond. Opgeven via de site van RestoVanHarte. Dze avond wordt op woensdag 30 oktober, zonder Nieuwenhuis, herhaald. Zie ook: www.zidtheater.nl

Op woensdag 23 oktober is er in De Nachtegaal een speciale avond met het Rode Kruis en het ZID Theater.  Het Rode Kruis vertelt over het maatjesproject. Het ZID-Theater danst samen met bezoekers langs de tafels met muziek, poëzie en nieuwe verhalen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *