Bewoners Zuidoost krijgen meer invloed op het Masterplan

Parool schreef meteen na de bijeenkomst van Alliantie met bewoners een artikel https://www.parool.nl/a-bafffe8c =  waarin o.a. 

Veel emotie op bijeenkomst Masterplan Zuidoost: ‘Er is veel goed gegaan, maar alle begrip voor de onvrede bij de bewoners’   het gesprek tussen bewoners en bestuurders over de doorstart van het Masterplan voor Zuidoost had veel weg van relatietherapie.

De bewoners van Zuidoost krijgen meer invloed op het Masterplan voor het stadsdeel.

Halsema: “Er is veel goed gegaan, maar ik heb alle begrip voor de onvrede bij de bewoners. Het blijkt heel ingewikkeld om het systeem te veranderen. De gemeentelijke organisatie is een olietanker.  Vraag een bureaucraat om een kapot peertje te vervangen en er ligt ‘s avonds in een pikdonker huis een plan van aanpak inclusief risicoanalyse op tafel.

Neumine Marshall namens de bewoners: “Of het Masterplan goed of slecht uitpakt: wij zitten met de gevolgen.”

Het komende half jaar moet worden benut om na te denken over een doorstart met meer kans van slagen. 

[ Voor wie een betaalmuur tegen komt,  daar kunnen wij als redactie van 1104enzo helaas niet bij helpen, anders dan de suggestie misschien te overwegen een abonnement te nemen en zo het journalistieke en redactionele werk bij een krant als Het Parool mogelijk te maken wat dit soort artikelen weer mogelijk maakt. Ook journalisten moeten eten, hun kinderen kunnen opvoeden, etc. ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *