11 juli heel Zuidoost uitgenodigd voor gesprek met Alliantie Masterplan

De volgende tekst is ontvangen van de mensen die zich op de bijeenkomst van 21 juni opgaven als de organiseerders voor een bijeenkomst met Burgemeester en Alliantie nav het vertrek van Saundra Williams.

De uitnodiging  is ook te downloaden als pdf hier

ONDERWERP: Uitnodiging voor bijeenkomst 11 juli met Burgemeester en Alliantie Masterplan nav vertrek Saundra Williams

AAN: alle bewoners van Zuidoost

Nav de reden van het vertrek van Saundra Williams als Programmadirecteur Masterplan Zuidoost  is een brandbrief rondgegaan die bewoners konden ondertekenen. Die brandbrief is gestuurd aan de Burgemeester om, samen met de rest van de Alliantie – het sturend orgaan van het Masterplan- het gesprek met de community van Zuidoost aan te gaan. 

Op dinsdagavond 11 juli 2023 vindt de bijeenkomst plaats, waarin het gesprek aangegaan kan worden met alle leden van de Alliantie Masterplan Zuidoost over hun werkwijze, de afstand tussen leefwereld en systeemwereld en de benodigde vertegenwoordiging van bewoners binnen Alliantie Masterplan Zuidoost.  

Voorafgaand aan het gesprek met de Alliantie willen we eerst onderling met elkaar als community in gesprek, zodat we in goed overleg onze zorgen over de Alliantie Masterplan Zuidoost kenbaar kunnen maken.

Iedereen uit Zuidoost is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn 

Datum: 11 juli 2023

Locatie: NoLIMIT, Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam

Inloop: 17.30 – 18.00 uur

Voorbereidend overleg community: 18.00 – 19.30 uur

Inloop leden Alliantie: 19.30 – 20.00 uur

Community bijeenkomst met alliantie: 20.00 – 21.30 uur

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link 

Wil je alvast je vragen inzenden, gebruik dan dit formulier

Had je de brandbrief nog niet ondertekend? We vragen je dit alsnog te doen via ondertekenen brandbrief waar je ook de brandbrief kunt nalezen.

De initiatiefnemers van de brandbrief vinden het belangrijk dat er in volledige transparantie gecommuniceerd wordt en dat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om de bijeenkomst bij te wonen en zelf zijn/haar/diens zorgen kenbaar kan maken. De bijeenkomst zal daarom ook live gestreamd worden en worden opgenomen om het terug te kijken. Dit kan o.a. de website waar ook andere ontwikkelingen met betrekking Masterplan te vinden zijn https://1104enzo.nl/category/actueel/masterplan-zuidoost-ontwikkelingen/ 

Wij hebben het bureau van het Masterplan gevraagd om voor eten en drinken te zorgen. Wie wij zijn? Wij actieve bewoners die 21 juni tijdens de bijeenkomst in De Nieuwe Stad over de brandbrief en de uitnodiging aan de burgemeester naar voren zijn gestapt om deze bijeenkomst, samen met de eerdere initiatiefnemers van de brandbrief, te organiseren. Ons doel is zuiver het komen tot en organiseren van deze bijeenkomst. Na de bijeenkomst zal de community de vervolgstappen verder met elkaar bespreken.

Wij hopen op je aanwezigheid op 11 juli en dat je op tijd om 18.00 uur aanwezig bent.

Tot 11 juli!

Hartelijke groet, 

Braien Candelaria

Dionne Abdoelhafiezkhan

Jerry Afriyie

Marisa Lisse

(Meester) Kwame Agyapong-Ntra

Maureen Hubbard

Obaa Yaa Adu Amankwah

Otas Elum

Rea Biekman

Stephany Biezen

Waltoo Dors

Zeluma Saling

 

 

Eén reactie op “11 juli heel Zuidoost uitgenodigd voor gesprek met Alliantie Masterplan”

  1. Hallo beste mensen met genoegen heb ik het beeldmateriaal bekeken, vooral hart vd k buurt dank voor het pibliceren van deze bijeenkomsten dialogen en monologen.
    Echter zou u de « comments « aan willen zetten?
    De videos zijn gericht oa om STEM te geven aan wat er leeft in Zuid- Oost,… dussss
    Als je feedback wilt ?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *