Bevrijdingsmaaltijden in de buurt

De Nachtegaal in de Grubbehoeve organiseert op 5 mei om 17.00 uur een groot bevrijdingsdiner. Tijdens deze vrijheidsmaaltijd kunt u aan grote tafels aanschuiven met bekenden en onbekenden, heerlijk eten uit de eigen keuken, bereid door de eigen chef koks. En dat alles in VRIJHEID.

Tickets kunt u kopen via www.streetdinners.org of koop in de bar van de Nachtegaal, kosten: € 6 voor volwassenen, € 4 voor kinderen. Voor vragen kunt u mailen: nachtegaal@grubbehoeve.nl of kom gewoon langs. U bent van harte welkom in De Nachtegaal Grubbehoeve 38, 1103 GH Amsterdam. Open: ma t/m za: 18.00 uur – 22.00 uur (op dinsdag gesloten) zo: 17.00 – 22.00 uur.

Op 5 mei kun je ook vrijheid vieren in Groenhoven. Het café-restaurant (nr 650)  is dan open en serveert om 18.30 uur een speciale maaltijd voor maar € 5. Er is een swingend optreden van band ‘t Gevolg. Reserveer via Facebook of mail Ingrid@vanheerwaarden.nl. Foto: bevrijdingsdiner 2014 bij Bijlmerpark theater. Dit jaar is er geen openbare viering in Zuidoost. Er is een bevrijdingsdiner in het Bijlmer Parktheater alleen voor genodigden.
VRIJHEIDSMAALTIJD IN DE NACHTEGAAL MEI 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *