Bebouwing K-Midden met Lego

Bewoners van de K-buurt worden van harte uitgenodigd voor de interactieve workshop ‘Nieuwe bebouwing in K-Midden’ op 9 november in De Bonte Kraai. In K-Midden komen als gepland nieuwe woningen en voorzieningen.
Maar waar moeten deze woningen en voorzieningen komen en hoe hoog mogen de gebouwen zijn? En hoe past het plein er in? Het werkatelier van 28 september heeft het projectteam K-midden al input gegeven, maar zij willen op een interactieve manier dat verder met bewoners uitwerken!

Met Lego-blokjes
In drie groepen verkennen de deelnemers met behulp van Lego-blokjes waar de bebouwing (woningen en voorzieningen zoals De Bonte Kraai, het Medisch Centrum maar ook nieuwe voorzieningen) moeten komen. Daarna presenteren de groepen hun ideeën aan elkaar. De uitkomsten worden zoveel mogelijkin het nieuwe stedenbouwkundig plan meegenomen.

Programma
18:45 uur: inloop
19.00 uur: mini-cursus bouwen aan je buurt door de stedenbouwkundigen van de gemeente
19:15 uur: Start ontwerpen van K-midden met hulp van Lego-blokjes
20:15 uur: ideeën aan elkaar presenteren
21:00 uur: einde

Aanmelden verplicht
Denkt en doet u graag mee? Stuurt dan een e-mail naar info@participatie-kmidden.nl met uw naam, telefoonnummer en adres. Er is plaats voor maximaal 30 personen. Het zou mooi zijn als alle delen van de K-buurt vertegenwoordigd zijn.
Mochten er heel veel aanmeldingen zijn, dan wordt een representatieve selectie gemaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *