Alzheimer Café in het H. Roland Holsthuis

Op donderdag 3 maart is er weer een Alzheimer Café in het Evean Henriette Roland Holsthuis. De overheid wil dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Indien mogelijk ook mensen met dementie. Dit  kan echter alleen met de nodige steun van mantelzorgers en/of thuiszorg. Maar wat betekent het eigenlijk in de praktijk te zorgen voor een (dierbare) naaste die langzamerhand steeds meer zorg en ondersteuning nodig heeft?

‘Hoe kun  je als mantelzorger ‘de Zorg de baas blijven?’ en hoe bewaak je je eigen energie? Menekse Tromp o.a. Mantelzorgmakelaar bij Markant Zuidoost zal u op deze avond graag informeren bij wie en waar u terecht kunt voor ondersteuning. Ook krijgt u waardevolle tips mee over valkuilen en grenzen van het mantelzorgen.

Na de pauze is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen en het onderling uitwisselen van ervaringen. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en bent u van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond  21.30 uur. De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Alzheimer Trefpunt (v/h Café) Amsterdam-ZO is een informatieve ontmoetingsplaats voor zowel mensen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers als ook professionals en andere belangstellenden. Het vindt m.u.v. januari en december iedere 1e donderdag van de maand plaats in  het Evean Henriëtte Roland Holst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anusati Smitt, via de receptie van EHRH, 020 – 49 52 200 of email anusatismitt@evean.nl

Alzheimer Trefpunt Amsterdam-Zuidoost is een activiteit van Cordaan Thuiszorg, Evean Henriëtte Roland Holst, MaDiZO, Odensehuis Zuidoost en Vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *