Afsluitingen knooppunt Holendrecht

Van vrijdag 14 april 22.00 uur tot zondag 16 april 01.00 uur hijst IXAS liggers in voor de nieuwe viaducten in knooppunt Holendrecht. Om de werkzaamheden uit te voeren zijn de verbindingsbogen en parallelbaan A2 dan dicht in knooppunt Holendrecht.

Op de parallelbaan van de A2 richting Amsterdam en de verbindingsbogen naar de A9 richting Amersfoort/Almere zijn verschillende afsluitingen.
Het verkeer wordt omgeleid via de A10-Oost en A1. De A9 Gaasperdammerweg is wel open. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 15 minuten. Borden boven en langs de weg geven de omleidingsroutes aan.

Weekendwerkzaamheden op A2
Van vrijdag 14 april 22.00 tot zaterdag 15 april 08.00 uur is de verbindingsboog van de A2 richting Utrecht naar de A9 Gaasperdammerweg dicht. Verkeer op de A2 richting Utrecht kan niet naar de A9 Gaasperdammerweg richting A1 Almere/Amersfoort. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A10-Oost en A1.

Van vrijdag 14 april 22.00 tot zondag 16 april 01.00 uur is de parallelbaan op de A2 richting Amsterdam dicht. Weggebruikers op de A2 richting Amsterdam kunnen in knooppunt Holendrecht niet over de parallelbaan naar de A9 Gaasperdammerweg richting Almere/Amersfoort.
Weggebruikers op de A9 vanuit Haarlem/Badhoevedorp kunnen niet via de verbindingsboog naar de A2 richting Amsterdam en de A9 Gaasperdammerweg richting Almere/Amersfoort. Doorgaand verkeer op A2 rijdt over de hoofdrijbaan A2 richting Amsterdam.  Doorgaand verkeer vanaf de A9 Haarlem/Badhoevedorp richting Amsterdam en Amersfoort/Almere wordt omgeleid via de A4, A10-Oost en A1.

Bron en beeld: RWS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *