Doe mee met Kitchen Roulette!

Kitchen Roulette komt op zaterdag 30 januari naar Zuidoost. Er kunnen nog enkele mensen meedoen! Wat is het? Het is een avond waarbij deelnemers 3 gangen eten in 3 verschillende keukens door het stadsdeel. Maandelijks zijn er weer nieuwe ontmoetingen op allerlei locaties, van studentenhuis tot grachtenpand. Hoe werkt het? Ieder kook-duo kookt één gang thuis voor twee onbekende duo’s en gaat voor de overige twee gangen op bezoek bij weer ándere Amsterdammers.

Premiere
Een nieuw jaar met nóg meer ontmoetingen. Dat kan ook niet anders na 8 toffe Roulette’s in 2015 met gangmakers van alle soorten en maten! Behalve gezelligheid binnen de ring komt Kitchen Roulette nu ook naar Amsterdam-Zuidoost met zaterdag 30 januari als première. 30 januari staat gegarandeerd voor een extra portie warmte in de keukens van Amsterdam. Van vlammend tot mild, je kan zelf aangeven hoe heet jíj het kan hebben.

Wat is er beter dan het jaar beginnen met drie keer de drempel over op één avond? Inschrijven is gratis. Doe dit snel en nodig een kookpartner uit via www.kitchenroulette.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *