Hulpbruggen onder A9 Gaasperdammerweg

Onder de A9 legt IXAS over het gehele tunneltracé hulpbruggen aan. Daardoor kun je de snelweg veilig kruisen tijdens de uitbreiding van de A9.
Ook bij het Nellesteinpad komt een hulpbrug. Deze brug komt onder de huidige A9 en boven de nieuwe tunnelbak te liggen. Tijdens de bouw van de hulpbrug is het Nellesteinpad dicht: van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 2 oktober. Het Kelbergenpad is in deze periode open.

Bij de bouw van de hulpbrug over het Nellesteinpad is de grootste hinder van eind augustus tot medio september. IXAS brengt daar de damwanden en de heipalen voor de hulpbrug aan.

NZverbindingenA9tot5okt

Afsluiting Kromwijkdreef
Net als bij de Gooiseweg plaatst IXAS ook ter hoogte van de Kromwijkdreef diverse hulpbruggen. Daarom moeten we Kromwijkdreef tussen de Langbroekdreef en het Total tankstation op donderdag 13, vrijdag 14, maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 augustus telkens tussen 20.00 en 06.00 uur in beide rijrichtingen afsluiten voor al het verkeer. Verkeer wordt via de Gooiseweg (S112) omgeleid aan de hand van gele bewegwijzeringsborden.

Kijk hier de verbindingen die open blijven en/of dicht gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *