’10 Hoog’ in de prijzen

Jtszo-regattaHet concept van Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) 10 Hoog is afgelopen weekeinde bij Regatta in de prijzen gevallen. Zowel de vakjury als het publiek vonden het optreden van JTSZO het beste van de deelnemende jeugdtheaterscholen in Nederland.

Dat evenement, de derde editie van Regatta, wordt georganiseerd door Stichting Netwerk Jeugdtheaterscholen en Festival Havenwerk. Doel is meer bekendheid te geven aan de kwaliteit van jeugdtheatervoorstellingen en een gesprek op gang te brengen tussen de betrokken makers en spelers.

Met de gewonnen geldprijs zal Jeugdtheaterschool Zuidoost uitwerken en voorstellingen geven op verschillende plaatsen in. Nederland. Ook zal in Gent worden opgetreden.

Naast Jeugdtheaterschool Zuidoost deden ook De Lindenberg, JTS Dordrecht, JTS Zeeland en De Vak uit Delft mee aan de wedstrijd.

Bron (foto en details): www.zuidoost.nl

Eén reactie op “’10 Hoog’ in de prijzen”

  1. zegt:Hartelijk bedankt voor alle feitiicatles en natuurlijk voor alle RT! We hebben we 350 volgers behaald!!Houdt ons in de gaten want morgen maken we 5 winnaars bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *