Zonnepanelen A9: werk aan de Klieverinkweg

Op het dak van de Gaasperdammertunnel installeert IXAS ruim 5000 zonnepanelen. De zonnepanelen worden aangesloten op het reguliere stroomnetwerk. Vanaf dinsdag 13 oktober tot begin november legt IXAS hiervoor de benodigde kabels naar ons bouwterrein aan.
De kabels lopen langs de Klieverinkweg en moeten onder de afrit S113 en een watergang door. Het maken van deze onderdoorgangen zorgt voor geluidshinder in de omgeving.

Tracé kabel 
Langs de Klieverinkweg wordt met een kraantje een sleuf gegraven waar de kabel in wordt aangebracht. Deze werkzaamheden worden in opdracht van Alliander uitgevoerd. Het werk kan zorgen voor wat geluid in de omgeving en hinder door de opengebroken straat.

Aanbrengen buis onder afrit
Op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober hamert IXAS een buis onder afrit S113 door.  IXAS gebruikt hiervoor een grote machine die op de bouwweg naast de watergang staat. Dit hameren zorgt voor veel geluid in de omgeving. 

Aanbrengen buis onder watergang
Op woensdag 14 en donderdag 15 oktober leggen we een buis onder de watergang bij de Klieverinkweg. Een graafmachine en een pomp staan dan op de Klieverinkweg in het rode gebied dat op afbeelding 1 is aangegeven. De machines zorgen voor geluid in de omgeving.

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, zetten we dit deel op de Klieverinkweg af. Er blijft één rijbaan beschikbaar, dus verkeer kan het werk passeren.

Werktijden
De werkzaamheden voeren we uit tussen 07:00 en 19:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *