Zondag opening Skatepark Kraaiennest

Het is zover! De officiële opening van het Skateplein Kraaiennest is op zondag 31 oktober vanaf 13.00 uur. Met een Best-Trick vallen er leuke prijzen te verdienen. Er zijn 6 obstacles x 6 keer best trick. De 1ste en 2de wint een prijs! Er zijn hoodies en een skateboard deck te vergeven #toymachine #emerica #brixton. Free entrance and loads of prizes, hapje/drankje. Muziek by Vinger.nl.

Afgelopen maanden hebben bewoners uit Zuidoost hard gewerkt en een eigen skateparkje gebouwd in de openbare ruimte in de K-buurt.!! Het parkje is gelegen naast Fort Kraaiennest, de sportvelden en de speeltuin.

Jongeren uit Zuidoost hebben dit skateparkje zelf ontworpen en gebouwd onder begeleiding van vereniging Skatemates. nl (zelf skateboarders)

Iedereen met een skateboard, inline-skates en BMX kan hier dagelijks gebruik van maken.

Volgend seizoen in de lente van 2022 gaan wij skateboardlessen aanbieden, dat zal zijn vanaf maart/ april. De lessen worden aan geboden voor beginners in blokken van 5 lessen.

Wij zijn heel blij dat de Gemeente Amsterdam ons initiatief ondersteund en dat wij deze plek hebben gekregen om zelf te bouwen, Do It Yourself! Daarom draagt het ook de naam. Skatepark Kraaiennest DIY.

De financiering is tot stand gekomen door het aanschrijven van Fondsen en ondersteuning vanuit het Kmidden-Cocreatie traject

Zo’n 40 skaters hebben ontworpen en gebouwd. Ook vele buurtbewoners hebben geholpen.

Ons succes willen we samen vieren op zondag 31 oktober.

~ skatemates presents ~

Openingsfeestje Skatepark Kraainnest DIY

Datum: Zondag 31 oktober 2021

Tijd: vanaf 13.00 tot 16.00u

Locatie: Kraaiennest, om de hoek van het metro station

Muziek bij Vinger.nl

Best-Trick contest and Goodies –

(per obstacle (6 obstacles) 1ste en 2de prijs)

Free entrence and loads of prizes

Eén reactie op “Zondag opening Skatepark Kraaiennest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *