Buurt start bonnetjes inzamelactie voor Hart voor de Kbuurt

De Albert Heijn in winkelcentrum De Kameleon, Kraaiennest is een actie gestart waar buurtbewoners van de K-buurt hun statiegeld  bonnetjes kunnen doneren aan Hart voor de Kbuurt.

Dat komt in een tijd dat Hart voor de K-buurt dat goed kan gebruiken. 1 januari 2021 viel Hart voor de Kbuurt in een subsidie gat, een traject wat in het voorjaar heel veel energie vroeg. In april 2021 nam het bestuur van de stad een besluit toch subsidie toe te kennen. Door diverse zaken die in de uitvoering van dat besluit spelen is daar,  inmiddels begin november, nog steeds niets van ontvangen. 

Het kost dit jaar heel wat hoofdbrekens en energie bij Hart voor de Kbuurt om de financiële zaken aan elkaar te knopen. Hart voor de K-buurt heeft inmiddels de gemeente gevraagd of er een voorschot mogelijk is, hangende de behandeling van de subsidie aanvraag.

De actie vanuit de buurt is zeer welkom, niet alleen financieel, ook als mentale ondersteuning voor het werk wat het buurtcollectief doet voor de buurt. Hart voor de K-buurt laat weten zeer erkentelijk te zijn aan alle bewoners die hun statiegeld bonnetjes willen doneren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *