Workshops voor jongeren door Kzone Sports (en niet alleen sport!)

Onze Youngings, deze is voor jullie! Ben jij tussen de 18 en 24 jaar en kun jij ook een nieuwe uitdaging gebruiken? We got you! K-zone Sports heeft gemerkt dat alles rondom corona de onnodige spanningen bij jullie heeft gebracht. Zij willen daar samen met jullie verandering in brengen! Jullie zijn de leiders van de toekomst en wij willen dat stukje graag overdragen.

Dit gaan wij samen doen met herkenbare ervaringsdeskundigen. Zij gaan jullie 18 weken lang GRATIS begeleiden, uitdagen, prikkelen en perspectief bieden. Onder andere door een schrijversworkshop met Gershwin Bonevacia, een meditatieworkshop met Marvin Foe Aman, een DJ workshop met DJ Kimberley Ramirez, een workshop over geld met Amilcar Grot, healthy lifestyle en gezond eten met Marilva en Billy Jean. Veronica van Hoogdalem en Goudtje.get.paid zullen workshops geven over (social) media, een inspirerend gesprek met OJfam in de studio. Dit zijn maar een paar van de onderwerpen die zullen passeren.
We gaan van alles doen om te ontdekken waar jouw talenten liggen. Trainen met Ballinfit, Vanna, Sportcentrum Pleizier, Miguel, Rayen Flair en Quincy Bilonda bij de SportContrainers in heel Zuidoost om aan het eind een Obstacle run te kunnen verslaan.

Ben jij iemand of ken jij iemand die deze uitdaging durft aan te gaan?
Meld je dan aan via onderstaand mailadres met je naam en je leeftijd en geef aan waarom jij wilt meedoen.
Aanmelden kan via Tanamera@kzonesports.nl of via een DM @Kzonesports.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *