Winter Speelcafé voor kinderen en ouders

In de kerstvakantie, direct na de kerst, tovert de Amsterdamse Poort een lege winkelunit om tot speelparadijs voor kinderen: het Winter Speelcafé. Van dinsdag 27 december tot en met zondag 8 januari kunnen kinderen van alle leeftijden gratis binnenspelen terwijl ouders/begeleiders bijkletsen en genieten van een lekkere warme drank in het café.

Op zaterdag 31 december komt Fenna Ramos, bekend van Zappelin, langs voor een meet & greet én om zelf een rondje te schaatsen. Zij zal om 11:00 uur de schaatsbaan op gaan die net die dag is opgebouwd. Om 11:30 uur is er een fotomoment met Fenna voor iedereen die dat wil. Kom op tijd, want om 12:30 uur vertrekt ze weer.

Het Winter Speelcafé komt op Bijmerplein 399 (naast de ObA). Terwijl de kinderen spelen kletsen ouders/verzorgers bij in het café waar Gosling coffee voor koffie en lekkers zorgt. Kinderen kunnen spelen op het winterse springkussen of tekenen op een levensgrote krijtwand. Er zijn gratis tekenspullen en kleurplaten in het café aanwezig. Vanaf 31 december is er ook een indoor schaatsbaan waar kinderen gratis kunnen schaatsen, met of zonder hulp van een rollator. Op één van de dagen komt Fenna Ramos, bekend van Zappelin, langs voor een meet & greet én om zelf een rondje te schaatsen. Houdt onze instagram @amsterdamse_poort in de gaten om erachter te komen wanneer zij langs komt.

Omdat we kinderen in Zuidoost willen ondersteunen hebben we iets leuks bedacht. Alle meubels in het café zijn te koop en de opbrengst gaat in haar volledigheid naar The Breakfast Club. Een stichting in Zuidoost die basisschoolkinderen in de H-buurt twee keer per week van een gezond ontbijt voorzien.

Winter Speelcafé

Dinsdag 27 december t/m zondag 8 januari

9:00 tot 17:00 uur

Bijlmerplein 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *