Weer honing, waskaarsen en meer te koop in de bijenstal aan de Gaasperplas

Vincent Driest heeft weer nieuwe honing beschikbaar aan de Gaasperplas. Elke zondag vanaf 10 juli  van 11.00 uur tot 13.00 uur is hij op de bijenstal aanwezig voor de verkoop (tot september). De bijenstal bevindt zich aan de noordoostkant van de Gaasperplas, naast het gemaal van Waternet.

Een potje honing van 450 gram kost  € 6,00.

Voor de geïnteresseerden heeft hij ook waskaarsen gemaakt van 100% bijenwas in verschillende maten. Daarnaast voor de verkoop; propoliszalf ; Propolis is een soort natuurlijk antibioticum. Honingbijen verzamelen propolis uit plantenknoppen en bladeren om zichzelf te beschermen tegen bacteriën, virussen en schimmels.

Propolis desinfecteert en bevordert de weefselgroei. Goed tegen huiduitslag, eczeem, oneffenheden of wonden in de huid. Om deze eigenschappen goed tot hun recht te laten komen heeft Vincent, naast de propolis en bijenwas, de zalf gemaakt met verschillende oliën; Jojoba-, Vitamine E-, castor-, olijf- en tea tree olie. Meer informatie is te vinden op internet. Google even op propoliszalf en je kan er alles over lezen. Een blikken potje van 30 ml. kost € 4,50.

Mocht je niet op een zondag langs kunnen komen, stuur een mailtje en dan maken we een afspraak voor een andere dag.

Vincent Driest, imker Gaasperplas ( vincentdriest@gmail.com) 06 44420318

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *