Video stemwijzer voor Zuidoost, also in English

UIT WELKE PARTIJEN KUNT U KIEZEN VOOR ZUIDOOST ?

Hart voor de K-buurt maakt VIDEO-STEMWIJZER voor Amsterdam Zuidoost

Uit de buurt kwamen veel vragen ’’op wie moet ik stemmen’’. Nu heeft Hart voor de K-buurt daar geen politiek antwoord op, maar vindt het wel belangrijk dat er transparantie wordt geboden aan de mensen wat er zoal te kiezen is. Daarom heeft Hart voor de K-buurt alle 13 partijen die verkiesbaar zijn in Zuidoost gevraagd voor een video en dit overzichtelijk op een PDF gezet.

Door op de afbeeldingen te klikken gaan de videootjes lopen en kunnen de kiezers kijken naar de korte presentaties van de 13 partijen die meedoen aan de stadsdeelcommissie verkiezingen voor Zuidoost.

De pdf is te downloaden via www.bit.ly/2022zuidoost

Op deze manier hoopt Hart voor de K-buurt de democratisering en participatie te verhogen met name op het gebied van verkiezingen waar dit vooral Zuidoost nogal eens te wensen overlaat met lage opkomsten.

In dat kader Is er ook een video stemwijzer gemaakt speciaal in het Engels. Die is te downloaden via www.bit.ly/2022southeast

Samensterk ❤️ SamenKbuurt

ENGLISH

WHICH PARTIES ARE THERE TO VOTE FOR COUNCIL SOUTHEAST ?

In order to help people make their choice  for the city district council Southeast  in the elections on march 16th,  Hart voor de k-buurt has made a video overview of all 13 parties which stand for election in Amsterdam Southeast. 

 

The pdf can be downloaded via the link www.bit.ly/2022southeast 

 

Clicking on any image will make the video start to run. Hart voor de K-buurt sincere;y hopes this will be informative and encourage the people of southeast to vote this Wednesday

 

PLEASE PASS THIS FORWARDS IN THE ENGLISH SPEAKING COMMUNITY.

(There is also a Dutch speaking version downloadable via www.bit.ly/2022zuidoost )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *