Van ‘Participatie’ naar ‘Samen Stad Bouwen’

Een aantal inzichten over participatie mbt KmiddenCocreatie traject werden gedeeld tussen buurt en gemeente. Ook met het oog op: hoe gaan we  verder in het verdere traject, gegeven de uitgangspunten in de ontwikkelstrategie daarover (zie ook bldz 107 van www.bit.ly/ontwikkelstrategiekmidden ) 

Dit zijn het soort onderwerpen welke we bespreken op de overleggen die we als HvdK met gemeente hebben in de stuurgroep KmiddenCocreatie. Op dit moment moet die ontwikkelstrategie naar een zogenaamd Stedenbouwkundig plan geschreven worden met een inevesteringsbesluit erbij. Dat is waar we nu mee bezig zijn en een werkbaar concept met de buurt te delen zodra dat iets is wat in de lijn van de ontwikkelstrategie zit.

Weet dus dat we niet overal al 100% klaar zijn maar wel druk mee bezig zijn het voor elkaar te krijgen en in het kader van transparantie het belangrijk vinden ook dat te delen.

Meer weten, kom dan ook vooral naar de grote bewonersbijeenkomst van donderdag 25 mei https://1104enzo.nl/iedereen-welkom-25-mei-grote-k-buurt-bewonersbijeenkomst/ 

Voor meer over het KmiddenCocreatie traject kijk op www.1104enzo.nl/kmiddencocreatie/ of kom gewoon eens langs op het wekelijkse Kbuurt uurtje in Buurthuis Bonte Kraai iedere week donderdag 17:00-18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *