Super Stageplek (sociale) media bij Hart voor de K-buurt

In goede samenwerking met de gemeente Amsterdam is er een geweldige stageplek ”(Social) Media”  bij buurtplatform Hart voor de Kbuurt voor een leergierige, slimme, energieke stagair met pit.

Er is de behoefte verslag te doen van activiteiten via social media en het produceren van video content voor diverse kanalen. Zo is Hart voor de Kbuurt ‘Kbuurt TV’ begonnen ( www.kbuurt.tv ) , een programma voor en door de bewoners van de Kbuurt. Ook doen zij online verslag van bijeenkomsten om de transparantie naar buurtbewoners te verhogen.

Tijdens je stage ga je onder andere aan de slag met:

  • Verslaglegging van bijeenkomsten en het houden van interviews;
  • Ondersteuning bieden aan een procesmanager en andere medewerkers van Hart voor de Kbuurt;
  • Bijhouden van social mediapagina’s, zoals YouTube, Facebook en Instagram.
  • Je denkt mee met de organisatie en komt met creatieve ideeën die je zelf kan uitvoeren.
  • Je eigen opdrachten vanuit de opleiding.

Hart voor de Kbuurt is een startende ‘grassroot’ organisatie, die bottom-up werkt aan projecten in een zogenaamde  “ontwikkel buurt’’ met duurzame en maatschappelijke impact. Het zijn Changemakers die sociale verandering aanjagen. De medewerkers van het projectmanagementbureau van gemeente Amsterdam werken aan stadsvernieuwingsprojecten en aan sociale programma’s in Amsterdam. Samen bouwen we de buurt van de toekomst.

 In deze buurt is een bi-culturele achtergrond zeker behulpzaam. Hart voor de Kbuurt zit op 1 minuut lopen van metrostation Kraaiennest.. Er is een stagevergoeding mogelijk.

meer informatie : https://www.amsterdam.nl/vacature/externe-vacatures/2020/week-35-(24-aug-28-aug)/stagiair-hbo-social-media-video-editor/#PagVld_21147273

PS wel snel aanmelden, niet lang mee wachten!

Eén reactie op “Super Stageplek (sociale) media bij Hart voor de K-buurt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *