Super leuke en leerzame stage ‘procesbegeleider” bij Hart voor de K-buurt

In goede samenwerking met de gemeente Amsterdam is er een geweldige stageplek ”Procesbegeleider” bij buurtplatform Hart voor de Kbuurt voor een leergierige, slimme, energieke stagair met pit

Tijdens deze stage ga je onder andere aan de slag met de contacten in de buurt zoals bewoners, ondernemers, onderzoekers en gemeente en realiseert samen projecten. We horen graag jouw ideeën over verbetering. Je organiseert bijeenkomsten en biedt ondersteuning aan de procesmanager en andere collega’s van Hart voor de Kbuurt. Ook ga je natuurlijk aan de slag met je eigen opdrachten vanuit de opleiding.

Tijdens je stage ga je onder andere aan de slag met:

  • je helpt buurtbewoners met projecten realiseren en verslaglegging
  • je helpt bijeenkomsten organiseren
  • je analyseert informatie
  • je visualiseert informatie zodat buurtbewoners er verder mee kunnen
  • je observeert en helpt dat dingen in de buurt beter kunnen lopen

Hart voor de Kbuurt is een startende ‘grassroot’ organisatie, die bottom-up werkt aan projecten in een zogenaamde  “ontwikkel buurt’’ met duurzame en maatschappelijke impact. Het zijn Changemakers die sociale verandering aanjagen. De medewerkers van het projectmanagementbureau van gemeente Amsterdam werken aan stadsvernieuwingsprojecten en aan sociale programma’s in Amsterdam. Samen bouwen we de buurt van de toekomst.

 In deze buurt is een bi-culturele achtergrond zeker behulpzaam. Hart voor de Kbuurt zit op 1 minuut lopen van metrostation Kraaiennest.. Er is een stagevergoeding mogelijk.

meer informatie : https://www.amsterdam.nl/vacature/externe-vacatures/2020/week-35-(24-aug-28-aug)/stagiair-hbo-wo-procesbegeleider/#PagVld_21147215

PS wel snel aanmelden, niet lang mee wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *