Plattegrond in vitrine Kantershof

Eindelijk is de indeling van Kantershof duidelijk te vinden in de vitrine aan het begin van de wijk aan de Kantershofstraat. Dit was een wens van veel bewoners (en hun bezoek!) om huisnummers beter te kunnen vinden. Later komt er meer informatie in de vitrine, onder meer van de Bewonersbelangenvereniging Kantershof.  Bij de foto Trees Horstmanshoff, voorzitter van de vereniging, die dit jaar afscheid neemt.
Buurtbewoners dienden in 2018 voorstellen in om 610.000 euro extra verbetergeld voor de fysieke ruimte aan te besteden. Buurtorganisatie Hart voor de Kbuurt heeft zich er destijds hard en succesvol voor ingezet dat de Kbuurt een zogenaamde ”ontwikkelbuurt” zou worden,  waardoor er extra gelden vrijkomen voor de ontwikkeling van deze buurt.  De buurt heeft zelf de participatie gefixt hoe deze gelden te besteden.  De plannen worden nu in goede samenwerking met de gemeente  in uitvoering genomen. De buurt heeft het traject omgedoopt van het ambtelijke ”ontwikkelbuurt” naar ‘Ontwikkel-je-Buurt!’

#ontwikkeljebuurt

3 reacties op “Plattegrond in vitrine Kantershof”

  1. De oorspronkelijke aanvrager van deze vitrinekasten woont aan de Kantershofstraat. Vanaf de plaatsing van deze vitrinekasten proberen de bewoners van de Kantershofstraat toegang te krijgen tot deze vitrinekasten. Ondanks de vele toezeggingen tevergeefs. Het feit dat er nu commerciele advertenties hangen in deze vitrinekasten maakt dat de bewoners van de Kantershofstraat woedend zijn. De vitrinekasten kunnen een verbindende functie vervullen. Nu is het een splijtzwam in de wijk geworden !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *