Paasfeest tussen de pas geboren dieren op kinderboerderij ‘de Bijlmerweide’.

Zondag 17 april (eerste Paasdag) viert kinderboerderij de Bijlmerweide haar Paasfeest voor het grote publiek van 12.00 tot 16.00 uur. Na de aankoop van de deelnamekaart (€ 5,00) start je bij het kippenhok waar je een ei doorheen laat vallen en in welk nest jouw ei valt, bepaalt hoeveel eieren je mag gaan zoeken.

De paashaas heeft in verschillende gebieden al eieren verstopt dus iedereen kan naar hartenlust gaan zoeken! Tussen het stro ga je op zoek naar wortelen die je vervolgens aan de paashaas kan voeren. Ben jij goed in sjoelen? De kip wacht op haar eieren, nu maar hopen dat je ze allemaal onder de kip weet te krijgen. Dan wordt jouw behendigheid nog getest op het eierparcour… Ga over, onder en door de hindernissen zonder je ei te laten vallen. Bij de grabbelhaas kan je een presentje grabbelen uit de mand en krijg je een bekertje limonade.

Als je moet wachten bij de activiteit kan je samen met je ouders leuke raadsels oplossen tot je aan de beurt bent.

Op deze dag worden er heerlijke pannenkoeken gebakken (€ 4,00 per stuk) en zijn er mooie, leuke, gezellige en lekkere prijzen te winnen bij de loterij. De opbrengst kan de kinderboerderij goed gebruiken voor de verzorging van de dieren.

De kaartverkoop is van 12.00 tot 15.00 uur.

Uiteraard kunnen de jonge dieren bekeken worden die pas geboren zijn.

Voor meer informatie over de kinderboerderij en haar activiteiten kunt u kijken op www.bijlmerweide.nl

Als u de boerderij komt bezoeken vergeet dan niet uw oud papier en lege cartridges en inkttoners mee te nemen!

Kinderboerderij de Bijlmerweide is gelegen in Amsterdam Zuidoost, in het Bijlmerweidepark, aan de Provincialeweg 46A tussen Diemen en Weesp, achter de woonwijken Kantershof en Geerdinkhof. Telefoon nr. 020-695 11 49.

paasposter 2022

Foto: een eerder Paasfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *