Open Space Technology evenement: Welkom in de toekomst! Mannen 2.0

Emancipator nodigt jou graag uit voor de eerste dag van het Open Space Technology evenement: Welkom in de toekomst! Mannen 2.0: Samen meer mens. Op zaterdag 19 november van 10:00 (inloop vanaf 9.00) tot 18.00 uur in NoLimit te Geldershoofd 80,.

Waarom?
Mannenemancipatie is van ons allemaal en dat weet Emancipator als geen ander. Ons werk wordt gedragen door een enorme gemeenschap van Emancipatoren: zonder jou en jouw betrokkenheid kunnen wij ons werk niet doen. Mannenemancipatie doen we samen!

Met dit evenement bieden we onze community de kans om elkaar te ontmoeten en te enthousiasmeren en te kijken hoe we samen kunnen bijdragen aan mannenemancipatie in Nederland. Wij willen horen wat jij belangrijk vindt, wat jij wil en wat er bij jou speelt.

Wat?
Open Space Technology is een inspirerende participatieve methode om kennis, ervaring en creativiteit uit te wisselen en samen oplossingen te bedenken voor vraagstukken die jij en anderen belangrijk vinden.

De invulling ligt volkomen in de handen van de deelnemers. Op 19 november bepalen de deelnemers wat er wordt besproken en maken we samen de agenda voor de dag. Op 23 november praten we verder en gaan we samen aan de slag om concrete activiteiten te plannen voor mannenemancipatie in Nederland.

Hoe werkt Open Space Technology?
· Aan het begin van het evenement stellen we samen de dag samen en bepaal jij wat er op de agenda komt.

· Iedereen is vrij om in te brengen wat die belangrijk vindt.

· Bepaal samen hoe jouw sessie wordt vormgegeven en bepaal zelf bij welke sessies jij wilt zijn.

· Schrijf op en deel wat je meemaakt en ontvang achteraf een verslag van met alle notities.

· Op 23 november ben je van harte welkom om terug te komen en jou of jullie ideeën en acties verder uit te verwerken

· Laat jezelf vooral verrassen door deze unieke en bijzondere methode!

Wie?

Jij! Dit evenement is voor onze community: jij komt aan het woord, jij bepaalt de agenda en samen met andere Emancipatoren ga je in gesprek over meer mannenemancipatie in Nederland.

Goed om te weten…

Aanmelden kan via het formulier en kan tot en met 6 november. Er zijn slechts 150 plekken beschikbaar. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Als je iets nodig hebt om deel te kunnen nemen, laat het ons gerust weten.

Op woensdag 23 november is de mogelijkheid om verder te werken aan je ideeën en dit kan van 13.00 tot 17.00 in NoLimit te Geldershoofd 80.

Meer informatie op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *