Money Talk: Zeker van je geld, zeker van je toekomst!

DIT EVENEMENT IS AFGELAST VANWEGE DE VERSCHERPTE MAATREGELEN ROND HET CORONAVIRIS

Kom naar Money Talk: Zeker van je geld, zeker van je toekomst! Gratis evenement voor jongeren op maandag 23 maart.  Op maandag 23 maart organiseert MaDi Amsterdam Zuidoost1] : Money Talk, een inspirerend evenement voor jongeren 18 – 27 jaar.
Jongeren krijgen op interactieve wijze informatie over geldzaken, waarbij er diverse prijzen zijn te winnen. Special guests zijn artiest Roxy Rosa, inspirator, ‘It’s not all about the bling’, Martha Likumahua en jongeren burgemeester Achraf El Johari. Daarnaast kunnen bezoekers zich laten  informeren door de diverse organisaties die aanwezig zijn op de informatiemarkt en de workshop Cash Money Budget bij wonen. Met Money Talk neemt MaDi deel aan De Week van het geld, 23 tot en met 27 maart 2020.

Informatiemarkt en workshop
Er is een informatiemarkt met stands van organisaties zoals: Streetcorner work, Swazoom, WPI job hunters, MaDi Jongerenteam en Money Balanced.  Ook zijn er stands met informatie over Pak je Kans van de gemeente Amsterdam en mantelzorg onder jongeren. Daarnaast kun je de workshop  ash Money Budget volgen. Cash Money Budget is een interactieve workshop die op Amsterdamse scholen wordt gegeven om geldproblemen en  schulden te voorkomen.

Special Guests Money TalkArtiest Roxy Rosa, bekend van de hits Pull Up en Niet Nodig.
Inspirator Martha Likumahua, It’s not all about the bling.
Martha is Eventmanager en Eventstylist voor o.a. FunX events FMA, Dixte1000 en ook Pride Amsterdam.
Martha heeft gewerkt met artiesten als: Broederliefde, Josylvio en Jayh Jawson.

Jongere burgemeester Achraf El Johari. Hij spreekt de taal van jongeren en van beleidsmakers en wilt deze werelden bij elkaar brengen.

Datum: maandag 23 maart van 15.00 tot 19.00 uur
Locatie: MaDiZo, Karspeldreef 1009 in Amsterdam Zuidoost
Entree: gratis

Kom je ook? Bezoekers krijgen een gratis goodie bag en er zijn diverse leuke prijzen te winnen. Kom op tijd, want vol is vol. Natuurlijk zijn er ook hapjes en drankjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *