Markant biedt hulp voor mantelzorgers

Centrum voor mantelzorg Markant organiseert in februari verschillende online bijeenkomsten over mensen die voor een ander zorgen.:

15 feb: Online-bijeenkomst ‘Opgroeien met zorg en ziekte in het gezin:
Is er bij u thuis iemand langdurig ziek? Heeft één van de kinderen een beperking. Of is er sprake van een psychische ziekte of verslaving? Wat doet dat met de kinderen in het gezin? Markant organiseert deze bijeenkomst voor ouders in samenwerking met het Ouder- en Kindteam. U krijgt informatie en tips om goed met uw kinderen in contact te blijven. Datum: 15 februari | 10.00-11.30 uur | via Zoom op computer, laptop of smartphone. Na aanmelding ontvangt u een instructie. Deelname is gratis. Aanmelden bij Markant, centrum voor mantelzorg 020-886 88 00 / info@markant.org.
FB-link

22 feb: Online-cursus ‘De zorg de baas’ voor mantelzorgers
Vijf inspirerende bijeenkomsten. U leert hoe en bij wie u om steun kunt vragen. U krijgt tips om de zorg zo te regelen dat u meer energie overhoudt en weer toekomt aan uzelf. Deelname is gratis. Data: 22 februari t/m 22 maart | 14.00-15.30 uur | via Zoom op computer, laptop of smartphone. Na aanmelding ontvangt u een instructie. Deelname is gratis.
Aanmelden bij Markant, centrum voor mantelzorg 020-886 88 00 / info@markant.org.
FB-link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *