Komend weekeinde Loosdrechtdreef afgesloten

Van vrijdag 16 juli 20.00 uur tot maandag 19 juli 05.00 uur is de Loosdrechtdreef afgesloten. De Loosdrechtdreef is de afgelopen maanden verlaagd. Tijdens deze werkzaamheden reed het verkeer over een tijdelijke bypass. In het weekend van 16 tot en met 19 juli wordt de vernieuwde weg aangesloten  op de bestaande wegen. Daarna gaat de tijdelijke weg weg.

Aansluiten Loosdrechtdreef op kruispunt
Op vrijdagavond starten de werkzaamheden. Bij de aansluitingen op de bestaande wegen schrapen we bestaand asfalt weg met een freesmachine. Deze werkzaamheden duren tot 03.00 uur. Verder brengen we in het weekend asfalt aan en zetten we markeringen op de weg. Tot slot werken we de bermen af en plaatsen we bewegwijzeringsborden en een portaal.

Werktijden en hinder
In de nacht van vrijdag op zaterdag frezen we het asfalt en voeren we grondwerk uit. De overige werkzaamheden voeren we uit van 07:00 tot laat in de avond. Als het werk uitloopt werken we ook in de nacht. De werkzaamheden zorgen voor geluid in de omgeving.

Afsluitingen en omleidingen
Om de werkzaamheden voor het nieuwe kruispunt veilig uit te kunnen voeren, is de Loosdrechtdreef van vrijdag 16 juli 20.00 tot maandag 19 juli 05.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Het fietspad langs de Loosdrechtdreef is open. De manege en de Gaasper camping blijven bereikbaar vanaf de Provincialeweg. Het Planetarium en het Campanilehotel blijven bereikbaar via het busstation aan de Langbroekdreef. Een verkeersregelaar laat verkeer met die bestemmingen door.

Verkeer wordt omgeleid via lokale wegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *